skip to Main Content
Línies De Subvencions De L’Ajuntament De Castellví De Rosanes

Línies de subvencions de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes

Des de l’Ajuntament han convocat diferents línies de subvencions municipals, les quals estaran obertes fins al 30 de novembre.

  • Línia de manteniment i represa d’activitats

S’adreça a persones treballadores autònomes, comerços, serveis i establiments de fins a 10 treballadors/ores del municipi que s’hagin vist afectades per la crisi ocasionada pel coronavirus. Aquests negocis han de correspondre a alguna de les classificacions d’activitats recollides a les bases, haver suspès total o parcialment la seva activitat com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma de la primavera i haver registrat reduccions en la facturació el primer semestre del 2020 respecte el primer semestre del 2019, entre d’altres requisits.

Podeu accedir a la informació en aquest enllaç.

 

  • Línia de foment de creació de llocs de treballs

S’adreça a les empreses que contractin o hagin contractat personal els darrers mesos. Podeu ampliar la informació aquí.

 

A l’apartat de Seu electrònica > Tràmits del web www.castellviderosanes.cat trobareu també tota la informació seleccionant la categoria “Ajudes, beques i subvencions”.

 

Back To Top
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad