skip to Main Content
Els Impostos I Taxes Municipals Quedaran Congelats En Les Ordenances Del 2021

Els impostos i taxes municipals quedaran congelats en les ordenances del 2021

Les ordenances fiscals de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes per al 2021 presentaran poques diferències amb les del 2020, i la majoria dels canvis que tindran seran per adaptar-se a les novetats legislatives que hi ha hagut el darrer any.

El regidor d’Hisenda, Joan Carles Almirall, va explicar al ple municipal que “aquest any referent a les ordenances a nivell de pagament, ni hi ha prevista cap pujada ni baixada dels impostos” i que el que hi ha són “algunes modificacions” en redactats “sobretot en base a adaptar-se a la base de la Diputació de Barcelona”. Aquest és el cas, per exemple, de les ordenances de gestió, inspecció i recpatació, de l’impost de béns immobles, de l’impost de vehicles i de l’anomenada plusvàlua.

Aquestes modificacions provisionals passsaran pel corresponent període d’exposició pública abans de poder ser definitives i entrar en vigor l’1 de gener de 2021.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
CatalanSpanish
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos.
Privacidad