skip to Main Content
Els Impostos I Taxes Municipals Quedaran Congelats En Les Ordenances Del 2021

Els impostos i taxes municipals quedaran congelats en les ordenances del 2021

Les ordenances fiscals de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes per al 2021 presentaran poques diferències amb les del 2020, i la majoria dels canvis que tindran seran per adaptar-se a les novetats legislatives que hi ha hagut el darrer any.

El regidor d’Hisenda, Joan Carles Almirall, va explicar al ple municipal que “aquest any referent a les ordenances a nivell de pagament, ni hi ha prevista cap pujada ni baixada dels impostos” i que el que hi ha són “algunes modificacions” en redactats “sobretot en base a adaptar-se a la base de la Diputació de Barcelona”. Aquest és el cas, per exemple, de les ordenances de gestió, inspecció i recpatació, de l’impost de béns immobles, de l’impost de vehicles i de l’anomenada plusvàlua.

Aquestes modificacions provisionals passsaran pel corresponent període d’exposició pública abans de poder ser definitives i entrar en vigor l’1 de gener de 2021.

Back To Top
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad