skip to Main Content

Com a membres de la Junta Directiva de l’Associació d’Empresaris i Propietaris del Polígon Industrial de Castellví de Rosanes, volem donar-vos la benvinguda en aquesta nova pàgina web.

Entre els principals objectius ens proposem sumar sinèrgies i fomentar col·laboracions en àmbits laborals, i ser un interlocutor vàlid davant l’administració local. Treballem per posar en marxa projectes que afavoreixin la competitivitat de les nostres empreses, millorar infraestructures, millorar les telecomunicacions, i altres serveis.

A dia d’avui, som 30 socis, que representa el 50% de la totalitat d’empreses que es troben al municipi. Aquesta associació ja ha aconseguit certs propòsits que involucren l’Ajuntament de Castellví de Rosanes. Un dels més importants ha estat participar en el projecte que treballa la Diputació de Barcelona per a la Modernització dels Polígons. L’Ajuntament va presentar un projecte per la renovació de la xarxa d’aigua potable i la instal·lació de sistema de seguretat anti-intrusió. A partir d’aquest any es formarà una comissió de seguiment per realitzar reunions tècniques periòdiques amb l’equip de l’Ajuntament i així poder supervisar les actuacions que es portaran a terme en el Polígon Industrial.

Si doneu un cop d’ull a la pàgina web, veureu tots els projectes que hem anat realitzant, així com les notícies més rellevants que tenen incidència en les empreses del polígon.

Si voleu contribuir en qualsevol millora i voleu fer-nos arribar els vostres suggeriments o comentaris, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte, per correu electrònic o per telèfon. Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

 

La Junta Directiva d’AEPIR
Associació Empresarial del Polígon Industrial de Rosanes

Back To Top
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad