skip to Main Content
Subvencions Per A Empreses, Establiments I Autònoms

Subvencions per a empreses, establiments i autònoms

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes obrirà el 21 de setembre el termini de sol·licitud per a tres línies de subvencions i ajuts.

Una d’elles està adreçada al manteniment i represa de les activitats comercials com a conseqüència de la situació generada per la COVID-19, i està dotada amb un total de 10.000 €. La segona és per al foment de la creació de llocs de treball i està dotada amb un fons de 5.000 €. La última va destinada a les famílies, amb beques per a infants que van a l’escola bressol, amb una dotació pressupostària de 4.500 €.

Subvencions per al manteniment i represa de les activitats comercials

Hi poden optar les persones treballadores autònomes, comerços, serveis i establiments de fins a 10 treballadors del municipi que s’hagin vist afectades per la crisi ocasionada pel coronavirus.

Aquests negocis han de correspondre a alguna de les classificacions d’activitats recollides a les bases (p. 5), haver suspès total o parcialment la seva activitat com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma, i haver registrat reduccions en la facturació del primer semestre del 2020 respecte el primer semestre del 2019.

Les sol·licituds es puntuaran d’acord amb els criteris indicats a les bases, i les ajudes màximes poden arribar fins a 500 € per negoci.

Foment de la creació de llocs de treball

S’adreça a aquelles empreses, emprenedors i entitats del municipi que contractin o hagin contractat personal els darrers sis mesos i per un període de 12 mesos com a mínim.

La subvenció pot oscil·lar entre 500 i 3.000 €. Els costos subvencionables són les despeses salarials i de Seguretat Social a càrrec de l’empresa.
Consulta les bases.

 

Recordeu que si teniu qualsevol dubte o incidència, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte de la web.

Back To Top
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad