skip to Main Content
Subvencions Per A Empreses, Establiments I Autònoms

Subvencions per a empreses, establiments i autònoms

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes obrirà el 21 de setembre el termini de sol·licitud per a tres línies de subvencions i ajuts.

Una d’elles està adreçada al manteniment i represa de les activitats comercials com a conseqüència de la situació generada per la COVID-19, i està dotada amb un total de 10.000 €. La segona és per al foment de la creació de llocs de treball i està dotada amb un fons de 5.000 €. La última va destinada a les famílies, amb beques per a infants que van a l’escola bressol, amb una dotació pressupostària de 4.500 €.

Subvencions per al manteniment i represa de les activitats comercials

Hi poden optar les persones treballadores autònomes, comerços, serveis i establiments de fins a 10 treballadors del municipi que s’hagin vist afectades per la crisi ocasionada pel coronavirus.

Aquests negocis han de correspondre a alguna de les classificacions d’activitats recollides a les bases (p. 5), haver suspès total o parcialment la seva activitat com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma, i haver registrat reduccions en la facturació del primer semestre del 2020 respecte el primer semestre del 2019.

Les sol·licituds es puntuaran d’acord amb els criteris indicats a les bases, i les ajudes màximes poden arribar fins a 500 € per negoci.

Foment de la creació de llocs de treball

S’adreça a aquelles empreses, emprenedors i entitats del municipi que contractin o hagin contractat personal els darrers sis mesos i per un període de 12 mesos com a mínim.

La subvenció pot oscil·lar entre 500 i 3.000 €. Els costos subvencionables són les despeses salarials i de Seguretat Social a càrrec de l’empresa.
Consulta les bases.

 

Recordeu que si teniu qualsevol dubte o incidència, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte de la web.

Back To Top
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad