skip to Main Content
La Reparació De L’encreuament De Les Vies Principals D’accés Als Polígons Trigarà Uns Dos Anys

La reparació de l’encreuament de les vies principals d’accés als polígons trigarà uns dos anys

L’any 2018 la Diputació de Barcelona va remodelar l’enllaç de les carreteres C-243b i BV-2433 per eixamplar-lo i fer-lo més segur.

Aquesta primavera, després de les intenses pluges caigudes, es va veure com part de la nova calçada, a la zona exterior de la via, es començava a enfonsar. La zona que va cedir està ara fora de servei, amb un desperfecte ben visible, i des de la Diputació de Barcelona s’ha informat a l’Ajuntament de Castellví que la reparació definitiva d’aquest encreuament trigarà uns dos anys per la seva complexitat. Provisionalment, s’han habilitat els carrils de pas a la part interior de la carretera, allunyats del terraplè.

Segons l’alcalde, Adrià Camino, la Diputació és molt conscient de la situació i actuaran d’urgència, però és una reparació complexa que pot allargar-se. Treballaran en una alternativa per a aquesta cruïlla que n’incrementi la seguretat i eviti un nou esfondrament com el que hi ha hagut.

Aquesta cruïlla és el principal accés a Castellví de Rosanes per a la majoria de vehicles que van al nucli antic, al Taió, Miralles, les Àngels i els polígons Rosanes i Ca n’Abat.

 

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
CatalanSpanish
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos.
Privacidad