skip to Main Content
Les Actuacions De Millora Del Polígon Ja Estan En La Recta Final!

Les actuacions de millora del Polígon ja estan en la recta final!

Seguint les actuacions del Pla de Millora del Polígon de Rosanes, us informem que les tasques de renovació de xarxa d’aigua estan per finalitzar, els primers dies d’abril nomes quedaran les feines de connexió d’escomeses individuals

S’han realitzat la renovació del cablejat elèctric a l’Av. Europa, C/ França, C/Alemanya, C/Bèlgica i C/Italià per tal d’evitar futurs problemes de connexió, i en breu veureu els fanals operatius amb el sensor de moviment.

Respecte les actuacions de millora de l’asfaltat, us passem el Planning previst, les quals es realitzaren en dues parts en horari de 20h a 8h, per no interferir amb la operativa dels usuaris durant la jornada laboral

Aquesta és la planificació:

  • Dilluns 29/03/2021 – Aixecament de tapes de pou ( 16 unitats ) Carrer França i Avinguda Europa
  • Dimarts 30/03/2021 – Fresat de vores carrer França i treballs de sanejament del ferm en Carrer França (possibilitat de continuar amb Avinguda Europa)
  • Dimecres 31/03/2021 – Pavimentació Carrer França sencer
  • Dimarts 06/04/2021 – Fresat de vores i sanejament del ferm en Avinguda Europa
  • Dimecres 07/04/2021 – Pavimentació Avinguda Europa
  • Dijous 08/04/2021 – Treballs de Senyalització Horitzontal

Si teniu algun inconvenient, o voleu ampliar informació, podeu contactar amb nosaltres a través del correu: info@poligonrosanes.com o al telèfon 93 496 45 29.

Back To Top
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad