skip to Main Content
Celebrada L’Assemblea General De L’AEPIR

Celebrada l’Assemblea General de l’AEPIR

El passat divendres 19 de març es va celebrar l’Assemblea General de l’Associació del Polígon de Rosanes. S’agraeix a totes les empreses que es van poder connectar a la reunió, la qual es va celebrar de manera telemàtica per tal de complir amb les mesures de seguretat davant la pandèmia.

Es va fer un resum de les actuacions portades a terme per l’Associació en els darrers mesos, com la relació amb l’Ajuntament davant el seguiment de les instàncies presentades sobre neteja, desbrossament, seguretat i circulació dels vehicles. Així mateix, es va fer menció del Projecte de Millora del Polígon, projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona, on estaven inclosa la renovació de la xarxa d’aigua del Polígon, el canvi de l’enllumenat de la via pública per LED amb sensors de moviment, com a eina de seguretat i la millora de l’asfalt del carrer França i l’Avinguda Europa.

Actualment, l’Associació està fent seguiment de les darreres actuacions relacionades a la millora del Polígon, i va comunicant als empresaris i propietaris dels últims detalls i com han d’actuar davant alguns dubtes que puguin tenir relacionats a aquest projecte.

Dins dels acords estables, l’AEP Rosanes treballarà per tal d’incrementar la massa crítica i tenir més representativitat. Dins del projectes a treballar, es segueix la línia de la transició energètica, on es desenvoluparà un projecte de Compra Agregada d’Energia amb la finalitat que les empreses continuïn treballant en grup, i sumant el consum elèctric puguin aconseguir un estalvi en la factura d’electricitat. De la mateixa manera, es realitzaran Webinars relacionats a l’energia com el canvi en les tarifes d’electricitat a partir de l’1 de juny i com afecta als consumidors, i ampliar i actualitzar informació sobre l’autoconsum. Finalment, un altre tema important per a les empreses es la mobilitat, com els treballadors poden accedir amb transport públic al lloc de treball; s’estudiarà la possibilitat de engegar el projecte BUS UP o estudiar altres alternatives que donin una solució definitiva a aquesta mancança.

AEPIR vol continuar promovent el teixit empresarial del Polígon i és per aquest motiu que es demana a les empreses adreçar-se a l’Associació per traslladar alguna proposta de millora relacionada a l’entorn, comunicar algun servei ó producte que estigui potenciant a nivell empresarial per tal de fer difusió i comunicar a la resta d’empreses.

Back To Top
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad