skip to Main Content
Neteja De Reforç Al Polígon Rosanes

Neteja de reforç al Polígon Rosanes

L’Ajuntament, amb la col·laboració amb l’empresa que presta el servei de neteja viària, ha posat en marxa un seguit d’actuacions de reforç al polígon industrial Rosanes per tal de reduir l’impacte de l’incivisme en aquesta àrea, que té com a resultat l’acumulació de brossa -especialment gots, ampolles, papers i llaunes- als marges i vorals, més enllà d’on s’acaba la zona de vorera. Les neteges es faran per sectors i ja s’han dut a terme la primera i la segona tanda.

La regidora de Serveis, Vicky Castellanos Núñez, explica que “amb aquesta actuació, que no tindrà cap cost addicional per l’Ajuntament, l’empresa anirà fent reforços de neteja manual al polígon, en la mesura que els seus recursos de personal ho permetin, fins a completar tot el perímetre”. La regidora afegeix que “busquem poder eliminar de l’entorn del polígon totes les deixalles acumulades per accions incíviques, ja que bàsicament el que hi ha són ampolles, llaunes, papers, gots i bosses buides”.

Aquestes actuacions addicionals se sumen a les que l’empresa de neteja ja efectua per contracte de forma periòdica, en què un cop al mes es fa l’escombrada complerta del polígon amb una màquina i suport d’una persona a peu amb bufadora que desplaça els residus de la vorera fins a posar-los a l’abast de l’escombradora. L’Ajuntament, vista la reiteració de presència de brossa fora de les papereres, ha pogut posar en marxa ara aquesta actuació de reforç per fer una neteja manual a fons de les zones de marges i vorals, que mica en mica anirà abastant tots els sectors del polígon industrial de Castellví.

Us recordem que des de l’Associació, sempre s’han traslladat aquestes problemàtiques a l’Ajuntament per tal de coneixer la realitat del Polígon. En cas de detectar mancances al vostre entorn, no dubteu en contactar amb l’Associació: info@poligonrosanes.com o trucar al 934964529. 

(Font: Web Ajuntament Castellví de Rosanes) 

Back To Top
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad