skip to Main Content

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes i Agbar inverteixen en la millora de la xarxa d’aigua

Benvolguts i benvolgudes,

Comunicar-vos que L’Ajuntament de Castellví de Rosanes i Agbar, companyia gestora del cicle de l’aigua i serveis mediambientals, han executat diversos treballs de millora de la xarxa d’aigua per augmentar l’eficiència del servei en diferents punts del municipi i han canviat instal·lacions afectades per l’incendi del juliol de l’any passat.

D’una banda, s’han substituït 260 metres de canonada cremada per l’incendi de juliol i s’ha modificat la ubicació del comptador i d’altres elements per posar-los a la vorera més pròxima, fora del camí. De l’altra, s’han adequat les dues estacions de bombaments de Can Sunyer i s’ha efectuat la rehabilitació del dipòsit que abasteix el polígon industrial Rosanes i de les seves instal·lacions annexes.

Una altra de les millores que s’han realitzat ha estat la rehabilitació de l’interior i la coberta del dipòsit que subministra aigua a la zona del polígon Rosanes, als barris de Miralles i Àngels i al polígon de Ca n’Abat. També, s’han instal·lat dues noves bombes per donar servei a la part alta del polígon i reforçar el subministrament; a més, s’han adequat les instal·lacions que regulen el sistema d’abastament amb una nova caldereria i s’han reforçat els controls de seguretat amb les noves connexions elèctriques i controls sanitaris de l’aigua. En aquest sentit, s’ha reestructurat tot el sistema hidràulic per adequar-lo a les noves bombes i s’ha fet la connexió amb l’ETAP de Castellví.

L’alcalde de Castellví de Rosanes, Adrià Camino, afirma que “la substitució del sistema de bombament de Can Sunyer i Valldaina i també del dipòsit del polígon que connecta amb el poble i subministra als barris dels Àngels i Miralles suposa una millora significativa per garantir l’abastament d’aigua a gran part del municipi. Si bé encara queda molt per fer, aquest és un pas més del pla d’inversions i millores en l’eficiència i sostenibilitat de la xarxa de distribució d’aigua potable de Castellví de Rosanes que l’Ajuntament va iniciar ara ja fa uns anys”

Substitució de la canonada malmesa per l'incendi del juliol

Back To Top
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad