skip to Main Content
Compra Agregada D’Energia

Compra Agregada d’Energia

Des de l’Associació posem en marxa la Compra Agregada d’Energia, l’objectiu del qual és sumar la màxima demanda d’energia i, així, presentar-nos com un únic client davant les comercialitzadores energètiques. D’aquesta manera ens convertim en un gran client que pot negociar millors condicions econòmiques i millors serveis.

Per a l’obtenció de preus competitius es dóna entrada a la màxima competència possible. Les ofertes presentades per les comercialitzadores son enviades a una notaria que garanteix la transparència del procés i la seva validesa.

Els requisits que marca l’Associació son que l’energia sigui 100% renovable i contractes a 1 any. A més, un preu fix de sortida que només es pot igualar o millorar.

Amb aquest projecte es vol demostrar la viabilitat de treballar de formar conjunta, i així obtenir uns beneficis comuns.

 

Back To Top
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad