rosanes

NOTICIES >> Campanya solidària de Nadal 2018: Recollida de joguines i Material Escolar

Campanya solidària de Nadal 2018: Recollida de joguines i Material Escolar

L’Associació Empresarial del Polígon Industrial Rosanes (AEPIR) organitzem de nou una campanya solidària per aquestes festes de Nadal. Aquest any consistirà en la recollida de joguines i material escolar per a les famílies de Castellví de Rosanes que es troben en una situació difícil. Cada empresa pot escollir que vol recollir, joguines, material escolar, o totes dues opcions. 

L'objectiu d'aquesta recollida és que les famílies, tant nens com adolescents puguin disposar de joguines per gaudir en aquestes festes i de material per utilitzar a l'escola, tot això al que no hi poden accedir.

Amb la col·laboració dels Serveis Socials del consistori hem elaborat un llistat en el qual hi podreu trobar alguns exemples:

NENES I NENS DE 0 A 5 ANYS

Peluixos, puzles, joc infantil, figures/ninos de personatges infantils, etc.

NENES I NENS DE 5 A 10 ANYS

Jocs de taula, llibres, figues/ninos de personatges de dibuixos, material per manualitats, etc.

NENES DE 11 A 16 ANYS

Jocs de taula, llibres, motxilles/bosses, material escolar i per manualitats, etc.

pel que respecte a la recollida de Nadal, es demana que les joguines i el material escolar siguin nous o seminous, i en bon estat. Aquests materials aniràn destinades als nens i adolescents de Castellví de Rosanes, que per motius econòmics, els seus pares no poden fer front a la despesa que comporta la compra d'aquests.

Nota important: incloure les piles en cas de necessitar-ho la joguina. 

La data fixada per fer l’entrega és el 21 de desembre, dia en el que totes aquelles empreses que hi participin es trobaran per fer entrega tots junts a l'Ajuntament.

Per tal d'organitzar-ho, demanem a totes aquelles empreses que hi vulguin participar  instal·lin punts de recollida a les seves instal·lacions, i així els treballadors i treballadores, i els mateixos empresaris, puguin dipositar els productes.  

Esperem que amb aquesta acció les famílies usuàries dels serveis socials puguin gaudir d'unes festes amb un caliu especial! 

Tots els que hi vulgueu participar ho heu de confirmar a través del correu electrònic info@poligonrosanes.com o al telèfon 93 496 45 29 (Talina Baca).

Amb el suport de: