rosanes

NOTICIES >> Licitació Publica de compra d' Energia

Licitació Publica de compra d' Energia

Benvolgudes i benvolguts,
 
Per tal de seguir oferint al nostre associat avantatges per al funcionament de les seves empreses, des de l'AEPIR Rosanes es va presentar un dels projectes que es van aprovar en l’assemblea de socis celebrada aquest any 2018. 
 
Alguns dels nostres associats ja gaudeixen de reduccions en el cost de l’energia gràcies al projecte ENERGESTIC, que consisteix en aglutinar kw per tal d'abaratir el preu de la seva compra.
 
Ara, anem un pas més enllà i proposem un nou model en el que es segueix agrupant a consumidors que vulguin comprar energia de forma conjunta, però aquesta vegada són els propis consumidors qui ho compren.  

Per regular-ho es presenta en forma de concurs públic, en el que s’invita a comercialitzadores a licitar per tot un lot de subministres de les empreses participants. Aquesta invitació inclou condicions concretes i comunes, establertes per les pròpies empreses, amb l’objectiu de que en el moment de licitar totes ho facin en igualtat de condicions, aconseguint així, més transparència i competitivitat. La comercialitzadora que faci la millor oferta guanya el concurs i contracta tots els punts pel temps que s’estableixi.
 
Tot això, ofereix a l'empresari més seguretat, flexibilitat i compromís, i no representa cap cost extra, donat que tot va a càrrec va a càrrec de la comercialitzadora. 
 
La clau de que el projecte sigui un èxit és la participació de les empreses, com més sumen més interès tenen les comercialitzadores en licitar-hi, aconseguint així unes condicions excepcionals.

S’ha realitzat una prova pilot, en la que han particpat alguns dels nostres socis juntament amb altres municipis, i en el que es van interessar 25 comercialitzadores. Els resultats han estat molt favorables. 

El primer pas és saber que sumen tots els que hi podrien estar interessats en participar-hi.
El següent, serà organitzar una jornada informativa amb tots vosaltres (octubre-novembre), en la que s’ampliarà tota aquesta informació i, amb els resultats de l’estudi previ, es presentaran propostes de sortida, i serà llavors quan les empreses podreu decidir si participar-hi o no.

Per poder fer l'estudi previ necessitem la vostra col·laboració, per lo que us demanem ens feu arribar la última factura escanejada en el correu info@poligonrosanes.com 

Restem a la vostra disposició! 

Amb el suport de: