rosanes

NOTICIES >> Campanya solidària Nadal 2015 - Recollida de productes nadalencs

Campanya solidària Nadal 2015 - Recollida de productes nadalencs

fjrigjwwe9r4NOTICIA_WEBCLASSIC_IDM:TEXTE

L’Associació Empresarial del Polígon Industrial Rosanes (AEPIR) organitzem de nou una campanya solidària per aquestes festes de Nadal. Aquest any consistirà en la recollida d'aliments nadalencs per a les famílies de Castellví de Rosanes que es troben en una situació difícil. 

L'objectiu d'aquest recollida és que les famílies puguin disposar d'aliments especials, com la xocolata, els torrons, refrescos, etc. Aliments que no estan catalogats de primera necessitat i als que per tant no hi poden accedir. Amb la col·laboració dels Serveis Socials del consistori hem elaborat un llistat en el qual hi podreu trobar alguns exemples. 

Nota important: no està permès cap beguda ni aliment amb alcohol.    

Per tot això, demanem a totes aquelles empreses que hi vulguin participar  instal·lin punts de recollida a les seves instal·lacions per què els treballadors i treballadores, i els mateixos empresaris, puguin dipositar els productes.  

La data fixada per fer l’entrega a l’Ajuntament és el 17 de desembre, dia en el que totes aquelles empreses que hi participin es trobaran per fer entrega tots junts dels aliments recollits. 

Esperem que amb aquesta acció les famílies usuàries dels serveis socials puguin gaudir d'unes festes ben dolces! 

Tots els que hi vulgueu participar ho heu de confirmar a través del correu electrònic info@poligonrosanes.com o al telèfon 93 496 45 07 (Georgina Caballé).

Amb el suport de: