rosanes

NOTICIES >> NOVA PÀGINA WEB D’AEPIR

NOVA PÀGINA WEB D’AEPIR

fjrigjwwe9r4NOTICIA_WEBCLASSIC_IDM:TEXTE

L’Associació Empresarial del Polígon Industrial de Rosanes ja disposa de pàgina web, on es plasmarà informació referent al Polígon i a les empreses usuàries, així com els serveis i les característiques principals d’aquest (accessos, serveis urbanístics, condicions de les edificacions, entre d’altres).

La web consta d’una secció de notícies, mitjançant la qual podreu estar informats dels esdeveniments més actuals sobre el que està succeint al Polígon i en la que podrem donar a conèixer informació d’interès sobre les empreses que el formen. També en aquesta secció podreu consultar les activitats i/o projectes que estigui duent a terme l’Associació. També trobareu un directori d’empreses. Crèiem important conèixer quines activitats s’estan duent a terme al Polígon, per tal de crear sinèrgies i donar-nos a conèixer.  

Existeix un apartat de sòl i sostre industrial disponible, on es mostraran les parcel·les i  naus industrials que estiguin en venda i/o en lloguer.

Expressem el nostre desig de que aquest nou canal de comunicació sigui una eina viva per tal de conèixer de primera mà què està passant al Polígon, i així continuar fomentant les relacions industrials a Castellví de Rosanes.

Podeu accedir a la pàgina web a través del link: www.poligonrosanes.com

Amb el suport de: